Всички категории
EN

Начало> Относно Jonovacorp

Преди да започне собствен бизнес, основателят на Jonovacorp, Джо, се е занимавал с търговия на пластмасови опаковки от години. Той беше свидетел на трудностите при снабдяването с пластмасови опаковки чрез личен опит. От търсенето на фабрики до комуникационните изисквания, той знаеше точно, че има много информационна асиметрия.

Тези преживявания служат като катализатор за решението на Джо: Промяна на индустрията за пластмасови опаковки и улесняване на бизнеса.

През 1994 г. майката на Джо основава компания за пластмасови опаковки, която е поета от Джо. По-късно Джо черпи вдъхновение от имената на членовете на семейството си и създава марката Jonovacorp. Той искрено се надява, че всички бизнес партньори ще почувстват топлината на нашата компания, общувайки с нас като братя, и най-накрая ще постигнем бизнес успех заедно.

В началото на създаването Jonovacorp имаше само една форма и едно оборудване. След 29-годишно развитие Jonovacorp се превърна в компания с множество производствени линии и над 450 калъпа, които ни позволяват да произвежда над 500 милиона пластмасови чаши всеки ден.

С 29 години опит в производството и маркетинга, Jonovacorp е помогнала на над 30 партньора да изградят разпознаваемост на марката и да увеличат своите маржове на печалба.

Джо
- ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР -

Стремежът ми през целия живот е да добавя човешка нотка към индустрията за пластмасови опаковки и да премахна бизнес пречките, но не за сметка на околната среда.

Нашата фабрика

1 Суровини

2 PP лист

3 Формиране

4 печат на лого

5 Rolling The Edge

6 Готов продукт

7 пакет